Блог статии и ревюта
Бизнесът Ви като приказка (Storytelling)
Описания на продукти

Какво и как търсят в наши дни потребителите на Google? Какви ключови думи използват?

„iPhone 12 reviews“, „прахосмукачка Rowenta мнения“, „Адвокат Петрова мнения“… Звучи познато, нали? Може би дори Вие сте търсили в тези комбинации…

Според AdWeek, 81% от потребителите извършват онлайн проучване, преди да закупят нов продукт или да заявят неползвана досега услуга. Според официалните статистики на Google, 53% от потребителите абсолютно винаги правят проучване преди покупка.

Моята препоръка е да заложите на комбинация от подробни текстови и видео ревюта, както и да публикувате периодично висококачествени, полезни за потребителя статии и инфограми, свързани с употребата на Вашите продукти.

Блоговете и PR статиите винаги ще бъдат актуални – нека заедно създадем фантастично добро, продаващо съдържание!

[P.S. При изготвянето на блог статии винаги спазваме най-актуалните SEO препоръки за структуриране на съдържание и подходяща семантика.]

Потребителят трябва да Ви опознае...

Нека заедно разкажем по увлекателен начин историята на Вашия бранд. Така ще създадете усещане за близост със своята таргет аудитория, така ще изградите общност със сходни ценности и желания.

Най-големите брандове не продават продукти. Те продават вдъхновение, нов начин на мислене, чувство на принадлежност.

Всеки елемент от дигиталната комуникация с клиента е ключов. Ето защо предлагам комплексна услуга, включваща текстово съдържание за Вашия фирмен уебсайт, за лендинг страници, за блог и за социалните мрежи.

Хайде, време е да напишем Вашата приказка!

Предлагате фантастично добър продукт?
Нека и описанието му бъде такова!

Ще купувате краставици от онлайн супермаркет. Възможностите са:

 1. Краставици
  3.50 лв/кг.
  Произход: България. Снимката е илюстративна.
 2. Краставици от „Зелена поляна“
  3.70 лв./кг
  Специално подбрани свежи краставици, отгледани с грижа на българска почва. Крехки и хрупкави  –  с вкус като от градината на баба, за майсторски салати!

Кои краставици ще сложите в кошницата си? Искате да пробвате вторите, нали? Нищо, че са малко по-скъпи. Това е силата на копирайтинга в действие.

Нека заедно създадем описания, които:

 • отличават Вашия продукт от другите, като обвързват качествата му с историята и ценностите на бранда и създават копнеж за принадлежност;
 • ясно показват предимствата на продукта;
 • отговарят на често задаваните въпроси от клиентите за конкретния вид продукт (така се намалява броят на върнатите поръчки);
 • с лекота убеждават и ентусиазират потребителя да извърши покупка.

 

ПОРТФОЛИО

Избрани проекти: Копирайтинг

Hayz.bg