Научете повече за Hayz.bg

Често задавани въпроси

Защо да се доверя на Hayz.bg?
Работим само с няколко избрани, ключови клиенти в един и същи период. Това означава, че всяка услуга, която сте заявили, ще получи цялото внимание и индивидуален подход, които заслужава, а няма да се извърши шаблонно.

Използваме професионална тикет система, която позволява директно да качвате запитвания, информация за бъгове или задачи онлайн - пълна прозрачност за прогреса по всяка задача, по всяко време!

С нас се работи лесно и професионално, а опитът ни ще Ви спести куп главоболия.

Кой е идеалният клиент за Hayz.bg?
Партнираме си с бизнеси, които знаят своите цели, държат на качеството на своите продукти, на предварителните маркетингови проучвания и на професионалната етика.

Запазваме си правото да отказвам запитвания от компании, които работят в сивия сектор, предлагат съмнителни продукти (незаконни хранителни добавки, чудотворни лекарства, нискокачествен внос и т.н.).

Какви са цените на услугите на Hayz.bg?
Всяка услуга е индивидуална и цената ѝ се определя по множество фактори, сред които естеството на Вашия бизнес и обема от работа, който ще се извърши. След като проведем опознавателна среща (може и чрез Zoom!), ще обобщим от какво имате нужда и ще получите точна оферта.
Как и кога се плаща? Издавате ли фактури?
Плащанията се извършват по банков път след издаване на фактура. Регистрирани сме по ЗДДС.
Колко време отнемат бързият и подробният SEO анализ?
Отговорът на този въпрос зависи от обема на Вашия сайт (брой страници). Най-често бързият анализ отнема до 7-10 работни дни, а дългият - около 20+ работни дни.
Hayz.bg