Научете повече за Hayz.bg

Често задавани въпроси

Защо да се доверя на Hayz.bg?
Работя само с няколко избрани, ключови клиенти в един и същи период. Това означава, че всяка услуга, която сте заявили, ще получи цялото внимание и индивидуален подход, които заслужава, а няма да се извърши шаблонно.

Моите клиенти и партньори имат възможност за директна връзка с мен в работно време, а не се налага да прехвърлят посланията и желанията си през асистенти, проджект мениджъри и други представители на офис-фауната.

Същевременно, ако не сте фен на разговорите по телефона, разполагам с алтернативен, бърз вариант на комуникация. Работя с професионална тикет система, която позволява директно да качвате запитвания, информация за бъгове или задачи към мен онлайн.

С мен се работи лесно и професионално, а опитът ми ще Ви спести куп главоболия.

Кой е идеалният клиент за Hayz.bg?
Партнирам си с бизнеси, които знаят своите цели, държат на качеството на своите продукти, на предварителните маркетингови проучвания и на професионалната етика.

Запазвам си правото да отказвам запитвания от компании, които работят в сивия сектор, предлагат съмнителни продукти (незаконни хранителни добавки, чудотворни лекарства, нискокачествен внос и т.н.).

Какви са цените на услугите на Hayz.bg?
Всяка услуга е индивидуална и цената ѝ се определя по множество фактори, сред които естеството на Вашия бизнес и обема от работа, който ще се извърши. След като проведем опознавателна среща (може и чрез Zoom!), ще обобщим от какво имате нужда и ще получите точна оферта.
Как и кога се плаща? Издавате ли фактури?
Плащанията се извършват по банков път след издаване на фактура. Фактурите се издават от Хамекс ООД (ЕИК: 831285587), регистрирана по ЗДДС.
Трябва ли да Ви наемаме като служител?
Не. Hayz.bg e бранд на Хамекс ООД. За всяка извършена услуга надлежно ще получавате фактура.
Колко време отнемат бързият и подробният SEO анализ?
Отговорът на този въпрос зависи от обема на Вашия сайт (брой страници). Най-често бързият анализ отнема до 6 работни дни, а дългият - около 20 работни дни.
Колко поста седмично е препоръчително да качвам във Фейсбук/Инстаграм?
Зависи от нишата на Вашия бизнес и още куп фактори. При дигиталния маркетинг има препоръчителни тактики, но не и универсални правила. След внимателен анализ заедно ще преценим към какъв брой публикации на седмица да се насочите.
Можете ли да ми напишете ревю на продукт, без да пращам тестер?
Не, не и НЕ. Всеки уважаващ себе си копирайтър държи да получи пълна информация за даден продукт, включително и възможността да го изпробва, преди да напише каквото и да е ревю.

Личният опит с продукта рязко покачва конвертируемостта на всяка статия или ревю - другото са общи приказки и повтаряне на заучени фрази.

Hayz.bg